Изјава на ИНТЕГРА за случувањата во Државниот просветен инспекторат

Поддршка од ИНТЕГРА за секој храбар и одважен државен службеник кој јавно детектира и жигосува општествени аномалии и злоупотреби на власта и избраните функционери политичари…