fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Вечерва во Кочани, нови партиски простории

Вечерва во Кочани, нови партиски простории. Нека е благословено…јадрото за ОК пројавува сериозно лидерство, заинтересираноста за ИНТЕГРА расте, ги освојуваме симпатиите на нацијата, каде и да се појавиме…

Потребно е уште многу работа…посветеност, анимирање на се’ што е потенцијал на нацијата…

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: