fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Подготовки за формирање на јадро за ОК Кратово

Подготовки за формирање на јадро за ОК Кратово…откриваме голем потенцијал за конечно Кратово да излезе од феудалната фаза на својот развој.

Ги повикуваме слободоумните Кратовчани да се придружат на процесите кои ги води ИНТЕГРА и да одлучат конечно да влезат во фаза на просперитет која не е видена досега…а никој од власта како и да не сакал да ја види… и ги држат како во аквариум. Доаѓа времето на промени…на просперитет…нова македонска ренесанса и за Кратово.

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: