fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

ВО ЖИВО: ИНТЕГРА за бугарското стопирање на ЕУ перспективите на Македонија

СТАВОТ НА ИНТЕГРА ЗА БУГАРСКОТО СТОПИРАЊЕ НА ЕУ ИНТЕГРАЦИИТЕ НА МАКЕДОНИЈА

Gepostet von ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија am Samstag, 25. April 2020

Лидерот на ИНТЕГРА д-р Љупчо РИСТОВСКИ за бугарското стопирање на ЕУ перспективите за Македонија

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: