fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

Од срце и со душа за својот народ Македонски...Разбудете се сега Македонци, оти квинслишка окупација ни тропа на врата...

Posted by ИНТЕГРА - Македонска конзервативна партија on Wednesday, May 6, 2020

Од срце и со душа за својот народ Македонски …Разбудете се сега Македонци, оти квинслишка окупација ни тропа на врата …

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: