ПОКАНА ЗА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА 14.12.2019

ПОКАНА ЗА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА:
„ТАНГОТО СО ЃАВОЛОТ НА ВЛАДАТА НА ЗАЕВ СО БУГАРСКАТА АКАДЕМИЈА НА НАУКИТЕ И УМЕТНОСТИТЕ“

ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА, свикува прес конференција на тема Тангото со ѓаволот на Владата на Заев со Бугарската академија на науките и уметностите.

Прес конференцијата ќе се одржи во просториите на ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА (ТЦ Палома Бјанка на трети кат), на ден 14. Декември 2019 година со почеток во 12 часот.

Со почит,
ОРГАНИЗАЦИСКИ СЕКРЕТАР,
Воислав Зафировски