Средба со Wade Channell – Senior Economic Growth Adviser at USAID Headquater in Washington DC

После напорен ден исполнет со работни средби и службени разговори, интервјуа и координација, дружење со голем пријател на Македонија и Македонскиот народ, Wade Channell – Senior Economic Growth Adviser at USAID Headquater in Washington DC.