Вести

МАРИНА МАЛИШ САЗДОВСКА: Дивоградбите мора да се рушат

Со цел заштита на статусот на Охрид како светско наследство под заштита на УНЕСКО, донесени се препораки кои власта во Охрид треба да ги реализира доколку не сака Охрид да се стави на листата на загрозено светско наследство. И за тоа има рок до 1

Повеќе »

ИНТЕГРА крводарителска акција

ИНТЕГРА Македонска конзервативна партија организира крводарителска акција која ќе се оддржи на 6 јули во просториите на партијата во ТЦ Палома Бјанка 3 кат, од 10 до 13 часот. Акцијата се организира во соработка со Црвен Крст на Република Македонија, општинска организација Центар и Институтот

Повеќе »

Работна средба со извршниот директор на ECPM

Плодна работна средба во просториите на ИНТЕГРА со извршниот директор на Европското христијанско политичко движење (ECPM – European Christian Political Movement), Leo Van Doesburg… ИНТЕГРА продолжува со меѓународно вмрежување и со ширење на своето влијание и градење пријателства за Македонија и македонскиот народ. Горд сум

Повеќе »