fbpx

Follow us:

a

Вести

ИНТЕРАКТИВНА ДЕБАТА СО ЈАВНОСТА

Отворена интерактивна дебата на тема економија и енергетика, со м-р Зоран Ивановски и Јане Вангеловски. Денес во 11:55 (пет до дванаесет). Прашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

Отворена интерактивна дебата со јавноста

Во сабота 30 мај 2020, во редовниот термин во 11:55 или пет до дванаесет, ИНТЕГРА ќе има Отворена интерактивна дебата во јавност на тема: Економски длабок реформски зафат. Лидерот на ИНТЕГРА д-р Љупчо Ристовски ќе учествува со дел од економско-финансискиот тим Гоце Ристески – приватен бизнис од Австралија и потпретседател на ИНТЕГРА, Јованчо Спироски – инженер приватен бизнис во технолошки дизајн и иновации на релација Канада – Македонија, Охрид и Виктор Трифуновски приватен брокерски бизнис во транспорт и логистика.

ИНТЕРАКТИВНА ДЕБАТА СО ЈАВНОСТА

Отворена интерактивна дебата на лидерот на ИНТЕГРА д-р Љупчо Ристовски, заедно со м-р Михајло Свидерски, меѓународен секретар на ИНТЕГРА за геостратегиите и геополитиките во регионот на Југоисточна Европа и осврт на ЕУ перспективите на Македонија. Прашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА

По повод актуелниот развој на настаните поврзано со претстојните избори 2020, ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА свикува ИТНА прес конференција, на која ќе се споделат нови сознанија и анализи за скриените намери на инсценираниот ќорсокак околу определување на датум за изборите. Дали е во позадина сценарио “copy paste ’94” по нарачка на странска разузнавачка служба од соседството?

Отворена интерактивна дебата со јавноста

Утре, сабота 16 мај, со почеток во 11:55 ч., ИНТЕГРА започнува со серијал на тематски интерактивни дебати со македонската јавност ВО ЖИВО на фан и веб страната и на you tube каналот на ИНТЕГРА…20 минути излагање на лидерот на ИНТЕГРА д-р Љупчо РИСТОВСКИ и потпретседателот на ИНТЕГРА Воислав Зафировски, а потоа 20 минути отворено студио со одговори на прашања од гледачите. Прашањата може да се поставуваат на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на емаил: contact@integra.org.mk

Од срце и со душа за својот народ Македонски …Разбудете се сега Македонци, оти квинслишка окупација ни тропа на врата …

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: