fbpx

Follow us:

a

Видео Архива

Новогодишно обраќање на лидерот на ИНТЕГРА

Нека е благословена 2021 година, нека благодатта и милоста Божја ги допре срцата на нашиот народ македонски, на сите Вас драги наши, а претстојните Божиќни празници ги израдуваат Вашите срца и души.   Линк до видеото   Бидете ни благословени!

Прес конференција на ИНТЕГРА за Предлог Законот за попис

  Прес конференција на ИНТЕГРА за Предлог Законот за попис во собраниска процедура и Попис 2021   Почитувани, Ве покануваме да ја проследите, а воедно и да известите за претстојната прес конференција на ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА.  На прес конференцијата ќе говорат: • Претседателот на ИНТЕГРА, д-р Љупчо Ристовски • Г-ѓа Виолета Арсовска, член на Претседателство на ИНТЕГРА со експертиза во Статистика Тема: Предлог Закон за попис во собраниска процедура и Попис 2021 Детали: • Датум: 25.12.2020 г. (петок). • Почеток: 11.55 ч. • Локација: […]

Прес конференција на ИНТЕГРА за Историјата во образовниот процес

  Почитувани, Ве покануваме да ја проследите, а воедно и да известите за претстојната прес конференција на ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА. На прес конференцијата ќе говорат: Претседателот на ИНТЕГРА, д-р Љупчо Ристовски • Г-ѓа Емилија Б. Трифуновска, Член на Претседателство на ИНТЕГРА, ресор образование Тема: Историјата во образовниот процес Детали: • Датум: 23.12.2020г. (среда). • Почеток: 11.55 ч. • Локација: Прилеп, Хотел Кристал Палас (конференциска сала) Линк до фејсбук објавата Линк до прес конференцијата д-р Љупчо Ристовски Линк до прес конференцијата Емилија Б. Трифуновска Напомена: Организацијата на […]

Прес конференција на ИНТЕГРА

    Прес конференција на ИНТЕГРА за Предлог Законот за измени и дополнување на Законот за државјанство во скратена постапка   Почитувани, Ве покануваме да ја проследите, а воедно и да известите за претстојната прес конференција на ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА.  -На прес конференцијата ќе говорат: • Претседателот на ИНТЕГРА, д-р Љупчо Ристовски • Г-дин Драган Стаменковски, член на Претседателството и телото за Одбрана и безбедност на ИНТЕГРА Тема: На повидок е ново велепредавство, загрозена е татковината, се цели кон промена на етничката карта на Македонија, […]

Ново интервју на д-р Љупчо Ристовски

Ново интервју на д-р Љупчо Ристовски, лидерот на ИНТЕГРА – Македонска конзервативна партија: СДС и ДПНЕ имаат иста политичка матрица што не познава владеење на правото. Линк до видеото

Прес конференција на ИНТЕГРА за Локалните избори во Штип

    Почитувани, Ве покануваме да ја проследите, а воедно и да известите за претстојната прес конференција на ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА. На прес конференцијата ќе говорат: • Претседателот на ИНТЕГРА, д-р Љупчо Ристовски • Кандидатот за градоначалник на општина Штип, г-дин Симон Поликарп Тема: Локални избори за градоначалник на Штип, 2020 Детали: • Датум: 14.12.2020г. (понеделник). • Почеток: 11.55 ч. • Локација: Во просториите на партијата – ДТЦ Палома бјанка 3ти спрат (ул. Даме Груев 16-3/1) Линк до фејсбук објавата Линк до […]
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Новогодишно обраќање на лидерот на ИНТЕГРА...

Нека е благословена 2021 година, нека благодатта и милоста Божја ги допре срцата на нашиот народ македонски, на сите Вас драги наши, а претстојните Божиќни празници ги израдуваат Вашите срца и души...
Бидете ни благословени!

Новогодишно обраќање на ли...

Од денешната прес конференција во Куманово, за Пописот 2021 и предлог Законот за попис на населението и домаќинствата.

ВНИМАТЕЛНОСТА МОРА ДА ЈА ПОДИГНЕМЕ НА НАЈВИСОКО НИВО.

Опсадата врз македонскиот национален стратегиски интерес во татковината, продолжува со несмален интензитет од страна на владата на СДС*, со новиот најавен ре-инженеринг на етничката карта во Македонија. 
Виолета Арсовска - член на Претседателството на ИНТЕГРА 
25 12 2020

Од денешната прес конферен...

Од денешната прес конференција во Куманово, за Пописот 2021 и предлог Законот за попис на населението и домаќинствата.

ВНИМАТЕЛНОСТА МОРА ДА ЈА ПОДИГНЕМЕ НА НАЈВИСОКО НИВО.

Опсадата врз македонскиот национален стратегиски интерес во татковината, продолжува со несмален интензитет од страна на владата на СДС*, со новиот најавен ре-инженеринг на етничката карта во Македонија. 

25.12.2020

Од денешната прес конферен...

ИНТЕГРА на знаковен јазик - Поздрав од Македонски Знаковен Речник до ИНТЕГРА на знаковен јазик...Ви благодариме од се' срце, драги наши. 
Бидете ни благословени и во благодатта и милоста Божја. Ве сакаме 💛

ИНТЕГРА на знаковен јазик

Поздрав од Македонски Знак...

ИНТЕГРА жестоко против владиниот предлог за реформи во образовниот систем на Македонија...анализа на безвремената глупост која е производ на скриените велепредавнички намери на владата на СДС*.
Македонската историја е идентитетска одредница и таа мора безусловно да е наша, автохтона, изворна и идните генерации мора да ја знаат својата македонска историја во сета длабочина на историските факти и вистини кои задираат длабоко со векови наназад, а не само да ја познаваат површно и само од 1944. Ова е велепредавство во континуитет од владата на СДС* и тоа македонскиот народ и опозицијата мора да го спречи веднаш, сега и одма, безкомпромисно и по секоја цена.

ИНТЕГРА жестоко против вла...

ИНТЕГРА жестоко против владиниот предлог за реформи во образовниот систем на Македонија...анализа на безвремената глупост која е производ на скриените велепредавнички намери на владата на СДС*.
Македонската историја е идентитетска одредница и таа мора безусловно да е наша, автохтона, изворна и идните генерации мора да ја знаат својата македонска историја во сета длабочина на историските факти и вистини кои задираат длабоко со векови наназад, а не само да ја познаваат површно и само од 1944. Ова е велепредавство во континуитет од владата на СДС* и тоа македонскиот народ и опозицијата мора да го спречи веднаш, сега и одма, безкомпромисно и по секоја цена.

ИНТЕГРА жестоко против вла...

Прес 19.12.2020

За предлог Законот за државјанство...

Се стега обрачот околу 'македонското' во татковината, сериозен момент кој бара силен и бескомпромисен одговор.

Искуството на Либан да не даде Господ да се повтори, 1967 вештачки етнички дисбаланс, а 8 години потоа во 1975 година граѓанска војна со стотици илјади жртви и егзодус на милиони луѓе.

Пресериозно, за да останеме неми...

Прес 19.12.2020 За предлог Зако...

Load more

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: