fbpx

Follow us:

a

Видео Архива

Прес конференција – обраќање во живо

Прес конференција и обраќање во живо во 11:55; 19 јуни (петок) во просториите на ИНТЕГРА во Скопје. Тема: Предизборни злоупотреби На пресот ќе се обрати д-р Љупчо Ристовски и м-р Стојанчо Геровски

ИНТЕРАКТИВНА ДЕБАТА СО ЈАВНОСТА

Отворена интерактивна дебата во живо на тема: ВРАЌАЊЕ НА ИМЕТО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ПРВИТЕ 100 ДЕНА И ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО Учесници: д-р Марјан Попески и м-р Стојанче Геровски Време: 11:55 (пет до дванаесет) на 13 јуни 2020 (утре) Место: Ресторан Биљанини извори, Охрид Прашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

ИНТЕРАКТИВНА ДЕБАТА СО ЈАВНОСТА

Отворена интерактивна дебата на тема економија и енергетика, со м-р Зоран Ивановски и Јане Вангеловски. Денес во 11:55 (пет до дванаесет). Прашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

Отворена интерактивна дебата со јавноста

Во сабота 30 мај 2020, во редовниот термин во 11:55 или пет до дванаесет, ИНТЕГРА ќе има Отворена интерактивна дебата во јавност на тема: Економски длабок реформски зафат. Лидерот на ИНТЕГРА д-р Љупчо Ристовски ќе учествува со дел од економско-финансискиот тим Гоце Ристески – приватен бизнис од Австралија и потпретседател на ИНТЕГРА, Јованчо Спироски – инженер приватен бизнис во технолошки дизајн и иновации на релација Канада – Македонија, Охрид и Виктор Трифуновски приватен брокерски бизнис во транспорт и логистика.

ИНТЕРАКТИВНА ДЕБАТА СО ЈАВНОСТА

Отворена интерактивна дебата на лидерот на ИНТЕГРА д-р Љупчо Ристовски, заедно со м-р Михајло Свидерски, меѓународен секретар на ИНТЕГРА за геостратегиите и геополитиките во регионот на Југоисточна Европа и осврт на ЕУ перспективите на Македонија. Прашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА

По повод актуелниот развој на настаните поврзано со претстојните избори 2020, ИНТЕГРА – МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА свикува ИТНА прес конференција, на која ќе се споделат нови сознанија и анализи за скриените намери на инсценираниот ќорсокак околу определување на датум за изборите. Дали е во позадина сценарио “copy paste ’94” по нарачка на странска разузнавачка служба од соседството?
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516.
Type: OAuthException
Најновото интервју за ТВ ТЕРА - Најновото интервју за ТВ ТЕРА - Битола, жестоко и доследно на браникот на МАКЕДОНСКАТА ИДЕЈА

Најновото интервју за ТВ ТЕРА

Најновото интервју за ТВ ТЕ...

Економскиот тим на ИНТЕГРА дебатира со јавноста за 12-те економски тенети за радикални реформски зафати во економијата...Љупчо Ристовски, Гоце Ристески, Јованчо Спироски и Виктор Трифуновски. 
Абецеда за препород на економијата и создавање на услови за богати и просперитетни индивидуи, среќни и задоволни од постигнатото во својот живот. Прирачник за економска ренесанса за една декада...

Економскиот тим на ИНТЕГРА ...

Отворена интерактивна дебата за геостратегиите и геополитиките во регионот на Југоисточна Европа и осврт на ЕУ перспективите на Македонија.

Прашањата може да се поставуваат во коментари, пораки, на телефонските броеви: 3110885 и 3155020 и на contact@integra.org.mk

Отворена интерактивна деба...

Лидерот на ИНТЕГРА за ТВ Нова12 Гевгелија... - Длабинска анализа на суровата македонска реалност...остро, жестоко, со љубов и жар за својот народ и татковината...Вреди да се погледа со внимание...

Лидерот на ИНТЕГРА за ТВ Нова12 Гевгелија...

Длабинска анализа на суров...

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: