fbpx

Follow us:

a

Претседателство

Љупчо Ристовски – претседател
Гоце Ристески – потпретседател
Кире Миновски – генерален секретар
Анита Талеска Китановска – организациски секретар
Стоје Арсовски – теренски секретар

Златко Блажески

Бил Макаловски

Зоран Ивановски

Виолета Арсовска – претседател на организација на жени

Борче Илиевски – претседател на младинска алијанса

Јордан Николов
Драган Радински
Тони Тодоров
Александар Гиговски
Владимир Јакимов
Тања Мурговска
Драги Таневски
Жика Јовановски
Михаил Кочубовски

Симон Здравевски
Горан Бошков
Коста Јанев
Емилија Богдановска
Драган Стаменковски
Маја Попризова
Илија Бендевски
Јагода Димитровска
Целе Момчиловски
Васил Кочев
Живко Ристовски

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: