fbpx

Follow us:

a

Републички Изборен Штаб

проф. д-р Љупчо Ристовски
Воислав Зафировски – претседател Републички изборен штаб
проф. д-р Александар Главинов
Гоце Ристески
м-р Зоран Ристески
м-р Михајло Свидерски
м-р Златко Блажески
м-р Дивна Јанкова
м-р Сузана Чесмаџиска
м-р Стојанче Геровски
м-р Зоран Ивановски
Јане Вангеловски
Кире Миновски
Грозданка Наумовска

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: