fbpx

Follow us:

a

ИНТЕГРА

ЗАКЛЕТВА

Сите носители на кандидатски листи на ИНТЕГРА за пратеници на изборите 2020, положија Заклетва пред Бог, со положена рака на Библијата…

Дел од атмосферата при полагање на Заклетвата пред Бога на носителите на листи и членови на Претседателството и лидерските тимови

ИНТЕГРА

МАКЕДОНСКА КОНЗЕРВАТИВНА ПАРТИЈА

Ул. Даме Груев 16-3/1
ДТЦ Палома бјанка
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 02 3155020 | +389 02 3110885 | +389 70 755 215
contact@integra.org.mk
Работно време: 09AM – 5PM

 

Follow us: